Effektiv brøndrenovering

Med den rigtige brøndrenovering sikres kloaknettet i mange år fremover. Når en kloakbrønd skal fornyes, kan man vælge mellem en række metoder, som hver har deres fordele, alt efter problem, miljø og økonomi. Når Hovedstadens Kloak Renovering udfører brøndrenovering, sker det altid med størst mulig hensyntagen til den enkelte brønd, dens omgivelser og forventninger til fremtidig belastning. Når vi renoverer en brønd, sikrer vi os altid, at den er renset og at eventuelle indsivninger er tætnet. Hvis kunden ønsker det, fjerner vi også stigetrinnene. Er der større huller i det eksisterende brøndgods, murer vi det op og er der indløb afpropper vi dem midlertidigt. Vi måler også styrken af den eksisterende brøndvæg omhyggeligt, så vi kan fastlægge lagtykkelsen på sprøjtebetonen. Vi gennemfører påførelse af sprøjtebeton ved at sænke et specialudviklet sprøjtehoved ned i brønden fra et stativ, som hænger over brønden. Det er meget vigtigt at centrere sprøjtehovedet over brøndens midte. Når sprøjtehovedet er placeret korrekt, hæver og sænker en af vores operatører det manuelt, indtil brøndvæggen har den ønskede godstykkelse.

Ydelser i forbindelse med brøndrenovering

  • Opgravning og renovering af kloakker
  • Etablering af nye kloakrør og kloaksystemer
  • Etablering af drænrør
  • Reetablering af flise-, asfalt- og betonbelægning

Rådgivning og vejledning

Vi bruger meget tid på rådgivning – lige fra du snakker med os første gang i telefonen, til arbejdet er udført. Vi mener, at det bedste samarbejde opnås via en god dialog og derfor kan du også altid kontakte os, hvis du har spørgsmål – så står vi klar med råd og vejledning. Er opgaven så omfattende, at forsikringen skal ind over, hjælper vi dig gennem hele forløbet. Vi kommer altid med vores professionelle vurdering af dit kloakproblem og finder altid en løsning, der tilgodeser problemet omfang og din pengepung.​ Uanset hvilken type brøndrenovering vi foretager, så husk at det er en VIGTIG del af vedligeholdelsen samtidig med, at det forlænger levetiden af det overordnede kloaknet. På de underliggende sider, kan du læse mere om brøndrenoverings-metoderne, vi benytter os af: ​Læs mere om strømpeforingafpropning og punktrenovering.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon  +4570700700, på e-mail: info@hovedstadenskloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

slamsugning
Scroll to Top