Kloakrenovering med mindst mulig gene for dig

Er skaden sket og er der hul dine kloakrør? Vi er eksperter i at udbedre kloakskader med mindst mulig gene. Tit og ofte er problemer med kloakken lig med stank, rotter og vandhaner, der ikke fungerer korrekt. Heldigvis kan mange af disse problemer løses med en kloakrenovering. Ofte forbinder man kloak og kloakrenovering med opgravning af rør, lugt og vand udover det hele. Men sådan behøver det faktisk slet ikke at være. Udviklingen inden for kloakbranchen er efterhånden så langt fremme, at kloakproblemerne i rigtig mange tilfælde kan løses – uden det skal ende med et stort svineri og opgravningsarbejde. I dag kan professionelle kloakarbejdere eksempelvis danne et splinternyt rør i et eksisterende kloakrør helt uden at svine – dette kaldes en strømpeforing.

Ydelser i forbindelse med kloakrenovering

Vi foretager mere eller mindre alt indenfor service of renovering af kloakker. Her er nogle af de ting, vi arbejder med:

Uanset din skades omfang og hvilken løsning der skal til for at løse dit problem, så tag kontakt til os på tlf. +4570700700 eller udfyld vores kontaktformular

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon  +4570700700, på e-mail: info@hovedstadenskloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

slamsugning
Tilbud - Beskriv hvad vi kan hjælpe med
Scroll to Top