Professionel kloakservice med hurtig udrykning

Vi rykker ud hele døgnet, og har du brug for kloakservice eller reparation af kloakken, kan du altid kontakte os. Når dit toilet er stoppet eller vandet i din håndvask eller bruser ikke synker, selv efter du har renset afløbet – så klarer vi opgaven. Vi vedligeholder og servicerer kloakker for både private, virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner. Vi bestræber os på at være din foretrukne kloakservice på Sjælland.

Mange års erfaring med kloakservice

Hos Hovedstadens Kloak Renovering har vi over 30 års erfaring i arbejde med kloakservice og kloak renovering. Det er din garanti for kvalificeret hjælp, service og rådgivning i forbindelse med kloakarbejde. Grundet vores erfaring vil det derfor ofte være muligt at undgå opgravninger, da vi kan lokalisere og præcisere fejlen hurtigt.

Avanceret udstyr

Vi benytter altid det mest avancerede udstyr indenfor kloakservice og kloakreparation, og de fleste gange kan vi derfor undgå opgravninger ved hjælp af kamerainspektioner, punktrenoveringer og strømpeforinger. Fordelen ved at foretage lave en kamera-inspektion er, at vi præcist kan lokalisere dit problem, så du undgår gener og ekstra udgifter.

Rådgivning og vejledning

Vi bruger meget tid på rådgivning – lige fra du snakker med os første gang i telefonen, til arbejdet er udført. Vi mener, at det bedste samarbejde opnås via en god dialog, og derfor kan du også altid kontakte os, hvis du har spørgsmål – så står vi klar med råd og vejledning. Er opgaven så omfattende, at forsikringen skal ind over, hjælper vi dig gennem hele forløbet. Vi kommer altid med vores professionelle vurdering af dit kloakproblem, og finder altid en løsning, der tilgodeser problemet omfang og din pengepung.

Vores opgaver som din kloakservice

​Som din foretrukne kloakservice foretager vi mere eller mindre alt inden for service og renovering af kloakker. Her er nogle af de mange ting vi arbejder med:

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon  +4570700700, på e-mail: info@hovedstadenskloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

slamsugning
Tilbud - Beskriv hvad vi kan hjælpe med
Scroll to Top