TV-inspektion kan spare dig for mange gener og penge

Hovedstadens Kloak Renovering kan hjælpe dig, hvis du har haft besøg af rotter, vand eller fugt i kælderen, gentagne gange et stoppet toilet, sætningsrevner ved fliser eller hvis du bare ønsker at få kontrolleret, at din kloak er i den skønneste orden. Vi benytter ofte tv-inspektioner i forbindelse med kloakservice og kloakrenovering, da en tv-inspektion kan lokalisere problemet hurtigt og dermed gør, at det ofte ikke vil være nødvendigt at skulle grave op, hvilket vil spare dig for mange gener og penge.

Hvad kan du bruge en TV-inspektion til?

Vi sender et kamera ned i kloakken for at se om vi kan lokalisere genstande, faste aflejringer, rødder, sætningsskader, forskudte samlinger, rørbrud, eller rotteskader, som kan forårsage forstoppelse af din kloak. Hovedstadens Kloak Renovering kan inspicere alle slags kloakrør og stikledninger og med vores avancerede teknologi kan vi effektivt og med stor præcision lokalisere fejl og skader på kloaksystemet. Stik-tvet kan komme helt ud i de små forgreninger og stik på kloakken.

Vi er medlem af Dansk kloakmestre, hvilket er din sikkerhed for høj kvalitet – også når det gælder TV-inspektion.

Rådgivning omkring inspektion af kloaknettet

Vi bruger meget tid på rådgivning og vejledning i forbindelse med kloakarbejde. Når vi udfører en kloak-inspektion, er vi altid i tæt dialog med dig – både før, under og efter arbejdet. På den måde kan vi yde den bedste service og du kan som kunde føle dig i trygge hænder. I Hovedstadens Kloak Renovering håndterer både de helt store – og små opgaver.

TV-inspektion og forsikring

Vi tager os ofte af forsikringsskader og arbejder sammen med mange forsikringsselskaber, og har derfor også erfaring med dokumentationen, som er nødvendig i denne forbindelse. Vi lokaliserer skaden, tager fat i forsikringsselskabet, anmelder skaden, tager dialogen om skaden er dækningsberettiget og udfører reparationen efter aftale. Husk at ALLE forsikringsselskaber dækker udgiften, der er forbundet med en TV-inspektion, hvis der er en skade på kloakken.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon  +4570700700, på e-mail: info@hovedstadenskloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

slamsugning
Tilbud - Beskriv hvad vi kan hjælpe med
Scroll to Top