Afpropning og nedlæggelse af ubenyttede kloakledninger

Har du en ubenyttet ledning i dit kloaksystem, bør du få lavet en afpropning. Ubenyttede kloakrør giver optimale trivselsmuligheder for rotter, så de kan bygge reder. Tillige med gør den lette adgang det optimalt for rotterne, da maden vil flyde forbi konstant i de tilstødende kloakrør.

En afpropning eller nedlæggelse af en ledning foregår således, at der bliver skubbet en pose med ekspanderende specialbeton så tæt på den benyttede ledning, som muligt. Det tager ca. en time for betonen at hærde og herefter er der lavet en afpropning. Det ubenyttede rør bliver herefter fyldt op med sand, letbeton eller lignende, så ledningen ikke over tid falder sammen eller giver efterfølgende gener i form af et hulrum under gulvet.

Afpropning kan også laves med en punktrenovering (kort strømpeforing), som isættes i hovedledningen ud for stikket, hvorved det lukkes. Uanset hvilken løsning der vælges, er det vigtigt at sikre sig, at ubenyttede rør ALTID lukkes til for at mindske risikoen for fremtidige rotteangreb.

Vi vil altid vejlede og rådgive dig omkring hvilken løsning, der er den rigtige for dig. Skulle skaden være så omfattende, at forsikringsselskabet skal ind over, så hjælper vi naturligvis også med dokumentation af skadens omfang og guider dig gennem hele processen.

Afpropning

kloakservices
Se også punktrenovering

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon  +4570700700, på e-mail: info@hovedstadenskloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

slamsugning
Scroll to Top