Hovedstadens Kloak Renovering - en ansvarlig virksomhed

Hos Hovedstadens Kloak Renovering er vi bevidste om, at vi har et samfundsmæssigt ansvar. Vi ønsker at drive virksomhed på en ordentlig og anstændig måde, hvor vi viser omtanke for mennesker og miljø, og dermed engagerer os i det samfund, vi er en del af. Derfor har vi lavet en CSR (Corporate Social Responsibility) strategi.

Udover at vi i vores daglige arbejde går op i at udvise omtanke for miljøet og bl.a. udelukkende gør brug af humane og giftfrie rottefælder og rottespærrer, støtter vi også op om cykel-events for Scleroseforeningen, og donerer penge til Glade Børn Fonden og Danske Hospitals Klovne. I det efterfølgende kan du læse mere om vores støtte til de forskellige foreninger. Hvis du vil støtte op omkring de gode sager, så kontakt os på 70 700 700 og kom med på et eller flere af cykelholdene.

Udover at have doneret penge til Scleroseforeningen, har vi sponsoreret 4 cykler til Sport2Life cykel-eventet i Roskilde, der samler ind til Scleroseforeningen.

I 2019 blev Henrik Ambjørn hovedsponsor for Glade Børn Fonden. Glade Børn Fonden er et lokalt Roskilde–initiativ, som arbejder for at gøre verden lidt gladere – for os selv og for andre. Du kan læse mere her og tilmelde dig.​

Vi er Kæmpe Klovnesponsor og støtter Danske Hospitals Klovne med 10.000 kr. årligt.​

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon  70 700 700, på e-mail: info@hovedstadenskloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

slamsugning
Scroll to Top