Spar 25% på Nordisk Innovation rottespærre inkl. montering. Kontakt os på tlf.: +4570700700 for at bestille tid idag.

Op mod 99% af alle danskere har rotter. Få sikret dit hjem mod rotter og få 25% rabat på rottespærre og montering. Køber du en rottespærre samt montering, giver vi tillige med 600,00 kr. i rabat det første år på en serviceaftale.

Tilbudet ses nedenfor og vil du læse mere om rottespærrer, kan du enten læse mere på vores andre rottespærre-sider eller læse folderen nederst på siden.

Få rottesikret, før det er for sent. Med den VA-godkendte spærre og Teknologisk Instituts kontrolstempel er du sikret en løsning, som holder rotterne væk. Så uanset om du allerede har problemet eller gerne vil undgå det i fremtiden, så er vores autoriserede kloakmester og rottebekæmper klar til at hjælpe.

Pris for færdig-monteret rottespærre i kloakken:

Dimension Ø100/110 mm:

Dimension Ø150/160 mm:

Årligt vedligeholdelseseftersyn:

Visuelt tjek i brønd:

Ovenstående priser er excl. modificering af brønd/banket. Der er tillæg ved dybe brønde over 1.5 meter. HUSK at enkelte forsikringsselskaber giver tilskud.

Læs om rottespærrer:

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon  +4570700700, på e-mail: info@hovedstadenskloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

slamsugning
Tilbud - Beskriv hvad vi kan hjælpe med
Scroll to Top