Certificeret rottespærre montør

Vi er autoriserede kloakmestre og er certificeret som rottespærre montører. Derudover er vi underlagt Teknologisk Instituts Kontrolordning – det er din tryghed, når du retter henvendelse til os. Med den VA-godkendte spærre, er du sikret en løsning, som holder rotterne væk. Uanset om du allerede har problemet eller gerne vil undgå det i fremtiden, så er vores autoriseret kloakmester og rottebekæmper klar til hjælpe. Så få rottesikret, før det er for sent.

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre til liggende kloakledninger består af en anordning som kan installeres i en rense- og inspektionsbrønd. Rottespærren indeholder to klapper som er ophængt uafhængig af hinanden, som tillader fri passage af boligens spildevand og samtidig forhindrer rotters adgang ind til boligens kloaksystem. Der er meget strenge krav til rottespærrer. De skal være produceret i syrefast rustfri stål. Derudover skal alle svejsede samlinger efter endt samling være bejdset, så svejsningerne ikke kan angribes af rust. Der må ikke kunne forekomme forstoppelse i kloaksystemet på grund af en rottespærre, samt de skal være simple at installere og afmontere.
For at være sikker på at rottespærren overholder disse krav og også effektivt sikrer beskyttelse mod at rotterne ikke kan slippe igennem, testes og gennemgår rottespærren en VA-godkendelse på Teknologisk Institut, rørcentret i Taastrup. Denne VA-godkendelse er forbrugerens garanti for at rottespærren er testet og godkendt, og overholder de fastsatte normer for rottespærrer. Vi anbefaler, at man får serviceret sin rottespærre en gang årligt.
kloakservices

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon  +4570700700, på e-mail: info@hovedstadenskloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

slamsugning
Scroll to Top