Punktrenovering ved mindre skader

Når der er tale om mindre skader på en kloakledning, kan man nøjes med at udføre en punktrenovering. Ved en punktrenovering, trækker man en ballon helt ind til det defekte sted i ledningen. Rundt om ballonen sidder et stykke væv og når ballonen blæses op til fuld størrelse, som er ledningens diameter, fastgøres vævet på det defekte rør. Derefter kan ballonen fjernes og kloakken er nu i orden. Vi kan lave punktreparationer/strømpeforinger op til ca. 20 meter og i diameter fra 75-150 mm og korte punktreparationer op fra 75-600 mm i diameter.

kloakservices

​Typiske punktrenoverings opgaver kan være følgende skader i kloakken:

  • Rotteskader
  • Rørbrud
  • Rødder der er vokset igennen kloakrøret
  • Andre årsager til huller
Når punktrenoveringen er udført, vil utætheden blive kontrollet via en TV inspektion af hullet. Ofte er kvaliteten af tætningen bedre kvalitet end det oprindelige PVC rør.

Spar penge med en punktrenovering

En af fordelene ved at vælge en punktrenovering/strømpeforing er, at det er en mindre og mere behagelig reparation af kloakken. Det kræver ikke at gulvet eller fliserne på terrassen skal brydes op eller fjernes. Det hele kan håndteres via en brønd eller et sted på kloaknettet, hvor kloakledningen kan tilgås.

Har du mistanke om skader på din kloak og vil have et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os på tlf.:+4570700700 eller benytte vores kontakformular

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon  +4570700700, på e-mail: info@hovedstadenskloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

slamsugning
Scroll to Top