Forsikringsskader på kloaknettet

Er der skade på din kloak, eller er du ikke sikker på, hvorvidt der er det? Du kan få lavet det, der hedder en tv-inspektion af kloakken. Forsikringsselskaber skal dække udgifter til en tv-inspektion, hvis det viser sig, at der er en skade. Du kan dermed roligt få foretaget en.

Hvis der er skade på kloakken, kan det hurtigt blive dyrt, og derfor er det anbefalelsesværdigt at tegne en forsikring mod kloakanlæg. Nogle har faktisk allerede det, uden at de er klar over det. Tjek derfor først om du allerede har sådan en forsikring. Du kan ringe på +4570700700 for at finde ud af, om du er dækket ift. kloakskader. Her vil vi hjælpe dig videre i processen.

Vores arbejde er tæt knyttet sammen med forsikringsselskaberne, hvorfor vi har styr på den dokumentation, man skal bruge ved en kloakskade. Dette kan vi vejlede dig i. Først finder vi ud af skaden og skadens omfang, derefter kontakter vi forsikringsselskabet og fortsætter dialogen med dem, hvorvidt skaden kan dækkes, og til sidst udfører vi reparationen. Du får altså hjælp hele vejen!

kloakservices

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon  +4570700700, på e-mail: info@hovedstadenskloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

slamsugning
Tilbud - Beskriv hvad vi kan hjælpe med
Scroll to Top