Professionel rottebekæmpelse

Hos Hovedstadens Kloak Renovering har vi mange års erfaring med rottebekæmpelse og meget viden om rotter i kloakering. Det er din sikkerhed for effektiv fjernelse af rotter. Derudover er vi på Miljø og Fødevareministeriets liste over rottebekæmpelsesfirmaer i Danmark. 

Vi er certificeret rottespærre montører og har opsat mange rottespærrer og rottefælder gennem årene. Grundet det stigende problem med rotter i Danmark, bekæmper vi for tiden rotter dagligt.

Rotternetallene er eksploderet i Danmark de senere år

Rotter bliver et større og større problem. Selvom det er kommunerne, der har ansvaret for rottebekæmpelsen, må vi her i Hovedstadens Kloak Renovering konstatere, at vi gennem længere tid har set en stigning i opkald i forhold til rotteproblemer. Stigningen i rotter er bl.a. blevet dokumenteret af DR Kontant, der 2. marts 2017 havde et program omkring rotter og de problemer, de kan medføre. Nedenstående er en opgørelse over udviklingen i rotteanmeldelser i kommunerne fra 2013 til 2016:

Vi er autoriserede kloakmestre og er certificeret som rottespærre montører. Derudover er vi underlagt Teknologisk Instituts Kontrolordning – det er din tryghed, når du retter henvendelse til os.

kloakservices

Kilde: DR Kontant

Selvom kommunen har det overordnede ansvar, har du som grundejer selv ansvaret for din egen kloak ud til hovednettet – derfor får du som regel også beskeden fra kommunen om, at du skal gøre noget ved rotteproblemet selv. Næsten samtlige kloakker vi er ude og besigtige har synlige tegn på rotte-besøg, så vi tør godt lægge hovedet på blokken og sige, at op mod 99% af alle grundejere har rotter.

Tegn på rotter kan være

  • Huller i jorden
  • En sur lugt af kloak
  • Kradsen og piben
  • Rotteekskrementer
MEN – INGEN GRUND TIL PANIK Mange panikker og føler, at det sender et signal om, at de bor beskidt eller uhygiejnisk, hvis der er tegn på, at en rotte har været forbi. Men det er ikke tilfældet. Rotterne lever i kloakkerne og bor du i et by-område, så er de næsten overalt – altså nede i kloakken – der hvor de gerne skulle blive. Men når der skal bygges rede søger de lodne bæster uden for kloakkerne og så er det, at balladen kan opstå. Du kan læse mere om vores rottespærrer, der afhjælper og forebygger mod rotter i kloakken: Rottespærre – til brug i kloakken

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon  +4570700700, på e-mail: info@hovedstadenskloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

slamsugning
Scroll to Top