Certifikater

Som firma går vi op i at have de nødvendige certifikater og holde os opdateret. Det gør vi, så vi kan yde den bedste service for vores kunder – og holde os skarpe inden for vores kernekompetencer. Derfor har vi fire forskellige certifikater: to certifikater inden for bekæmpelse af rotter i din bygning, samt én KESSEL Serviceteknikker certificering og ét kursus i fugt.

Certifikater til bekæmpelse af rotter

Vi er eksperter inden for rottebekæmpelse. Her har vi en autorisation til rottebekæmpelse fra Miljøministeriet. Herudover er vi certificeret rottespærremontør fra Teknologisk Institut. Vi kan installere, drive og vedligeholde alle de typer af rottespærrer, der kan bestå kravene til præfabrikerede materialer i afløbsinstallationer hos Bygningsreglementet. Vi hjælper dig af med rotter i løbet af ingen tid!

Flere certifikater

Vi har deltaget i kurset ”Fugt i kældervægge” hos Teknologisk Institut. Hermed kan vi bekæmpe fugt i kældervægge. Desuden er vi certificeret som KESSEL Serviceteknikker. Det betyder, at vi kan installere og servicere KESSEL højvandssikring. Så skal du ikke længere være nervøs for regnen!

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon  70 700 700, på e-mail: info@hovedstadenskloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

slamsugning
Scroll to Top