Rotter kan forårsage store ødelæggelser

Rotter er dygtige klatrere og de kan uden problemer klatre op gennem mange meter faldstamme hvis de ikke bliver stoppet. Det er f.eks. ikke ualmindeligt, at en rotte dukker op i et badeværelse i 4. – 5. sals højde.

Derudover er kloakrotter meget dygtige til at finde skjulte fejl og mangler ved afløbssystemerne. Disse fejl og mangler – ofte opstået ved direkte byggesjusk – kan senere give alvorlige ulemper i form af rotteplage, smittefare, ilde lugt, fugt og svamp. Det medfører yderligere ofte meget dyre reparationer.

Vores medarbejdere i Hovedstadens Kloak Renovering ser dagligt rotter, der har været på besøg og lavet skade – værst er i huse, hvor de er kravlet op og ned af faldstammer eller har lavet ravage inde i væggene. Derudover kan de forårsage store ødelæggelser på kloaknettet, hvor vi efterfølgende må ind og lave strømpeforinger og renovere hele kloakken på grunden.

Vi har specialiseret os i rotte- og skadedyrsbekæmpelse og benytter os altid af nyeste teknologi og de bedste produkter på markedet, så du kan være tryg, når vi har været på besøg og afhjulpet rotteproblemerne.

Har du fået rotter, er det dit eget ansvar

Du skal være opmærksom på, at du henhold til Miljøstyrelsen selv har pligt til at sikre din ejendom mod rotter. Det gælder både privat og erhverv: “Er man grundejer, har man pligt til at renholde og rottesikre sin ejendom, så den ikke indbyder til, at rotter flytter ind. Det gælder alle grundejere som fx parcelhusejere, gårdejere og ejere af udlejningsejendomme”.

Rotter giver sig til kende udendørs ved at lave huller i græsplænen og indendørs i huse, vil du typisk høre skratten fra loftet eller i væggene. Du kan også ringe til os for at høre mere om bekæmpelse af rotter og skadedyr på  +4570700700, sende os en mail på info@hovedstadenskloak.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Du kan læse mere om rottebekæmpelse samt de rottespærrer, vi benytter os af på de underliggende sider.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon  +4570700700, på e-mail: info@hovedstadenskloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

slamsugning
Tilbud - Beskriv hvad vi kan hjælpe med
Scroll to Top