Kloakrens og højtrykspuling

Hovedstadens Kloak Renovering løser dagligt alle den slags problemer hurtigt og effektivt med kloakrens og højtrykspuling af dine kloakrør. Kloaksystemet er noget, de fleste af os ikke tænker på. Spildevandledningerne løber i jorden under os, så vi ser dem ikke. Afløbene skal bare fungere. Det er først, når køkkenvasken stopper, faldstammen er blokeret eller gulvafløbet i kælderen flyder over, at funktionsfejl opdages på den kedelige måde.

I alle typer afløbsinstallationer kan der opstå funktionsfejl på grund af manglende vedligeholdelse eller forkert brug. Slidtage, jordforskydninger, trærødder eller rotter kan også være årsag til problemet. På steder hvor det er vanskelig tilgængeligt at lokalisere årsagen til dit kloakproblem bruger vi moderne TV-inspektion. Du kan læse mere om TV inspektion af rør her.

Hurtig og effektiv kloakrens

En tilstoppet kloak, der ikke fungerer optimalt, kan være til stor frustration. Vi er eksperter i kloakrensning, og udfører alle opgaver, bl.a. inden for:
  • Rensning af faldstammer
  • Stoppede toiletter
  • Rensning af køkken- og gulvafløb m.m.
  • Pumpe- og sivebrønde
  • Vej- og tagbrønde
  • Højvandslukker, ofte i forbindelse med skybrud
  • Olietanke

Hos Hovedstadens Kloak Renovering har vi mange års erfaring med rensning af kloakker. Derfor kan vi hurtigt træde til og give dig vores ekspertise, og vi går ikke hjem, før dit problem er løst. Vi kører ud på hele Sjælland og ønsker du at høre mere eller få et uforpligtende tilbud, så kan du enten kontakte os på tlf.  +4570700700 eller via vores kontakformular

Højtryksspuling af kloakken

Højtryksspuling af kloakken kan være nødvendigt, hvis kloakken er tilstoppet, eller når kloakken begynder at vise tegn på, at noget er galt. Det viser sig oftest ved, at der enten lugter grimt af kloak fra gulvafløb, at vandet klukker, når det løber ud, eller at vandet stiger op fra toiletskålen, når det skylles ud. I Hovedstadens Kloak Renovering foretager vi højtryksspuling og slamsugning af faldstammer, gulvafløb, brønde, tanke og dræn. Højtryksspuling kan endvidere udbedre rødder, der er vokset ind i kloakrørene.

Har du akut brug for kloakrensning?

Vi kører døgnservice og er der for dig, når du har behov for det. Derfor kan du døgnet rundt kontakte os på  +4570700700 – så gør vi alt, hvad vi kan, for at tage hånd og dine problemer omgående.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon  +4570700700, på e-mail: info@hovedstadenskloak.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker et tilbud.

slamsugning
Scroll to Top